ТОВ “Авуар” - завод по виробництву заморожених овочів, фруктів та ягід за технологією шокової заморозки.
Перевага шокового заморожування — технології IQF (англ. Individual Quick Freezing) — полягає у нівелювання процесу утворення великих кристалів льоду, які впливають на цілісність тканин ягоди. Тому виготовлена продукція не втрачає своїх корисних властивостей та має такі ж смакові якості, як і свіжа.
Потужність
На заводі встановлене сучасне обладнання, від провідних європейських виробників. Наявність високопродуктивних автоматизованих технологічних ліній дає змогу переробляти різні продукти, та фасувати в різні види упаковочного матеріалу.
Зберігання
Склад для готової продукції становить понад 10 тисяч палетомісць з температурним режимом -20°С, що є оптимальним для зберігання готового продукту.
Продукція
Співпраця
Завод надає послуги по виробництву замороженої продукції, а саме - сортування, нарізання продукції, пакування, заморозка та зберігання готових фруктів, овочів та ягід. Крім цього, є послуга по видаленню кісточки з вишні.
Переваги
Завод Авуар має сертифікацію BRC Food Certificated, та експортує продукцію у більше ніж 20 країн світу.